Om oss

Välkommen till Medikament.nu

[email protected]

Medikament.nu är ett smidigt hjälpmedel för dig som söker information om mediciner, sjukdomar, terapi och behandling. Här hittar du artiklar med tydlig anknytning till ämnena som hjälper dig att hitta rätt i sjukdvårdsdjungeln. För en lättöverskådlig översikt, se de olika kategorierna nedan.

Bakom Medikament.nu står en grupp yrkespersoner med lång och gedigen erfarenhet inom samtliga områden. Gruppen består av sjuksköterskor, läkare, psykologer, behandlingsexperter och sjukgymnaster, samtliga är eller har varit verksamma inom sjukvården under en lång tid och sitter på en mycket god kunskap inom sitt område.

Medikament.nu är en oberoende webbsida för rådgivning kring hälsa, sjukvård och friskvård. Vi är fristående från den statliga sjukvården och drivs helt genom generösa donationer från privatpersoner och företag.

Just nu vill vi rikta ett extra stort tack till vår supporter keno resultat – sajten för dig som letar dagens rätta rad från svenska spel. Om du eller ditt företag också vill synas här går det bra att skriva till oss per e-post. Vi svarar oftast inom 1-2 arbetsdagar.

sjukdom
mecdicin
psyk